Til forsiden Kontakt Udskriv siden SitemapFås som hardcopy, eBog og Kindle edition

Cyclonens Øje

- En kamp for at overleve - en jagt for at dræbe

Den internationale krise raser med eksplosiv styrke og truer verdensøkonomien
med nedsmeltning. Erhvervslivet har svære vilkår, som også den schweiziske medicinalgigant ’Wyman Booth Laboratories’ må sande.
Virksomheden kæmper desperat for overlevelse og satser derfor alt på færdigudvikling af et revolutionerende medicinpræparat med hidtil uhørt indtjeningspotentiale. Projektet er indledt i Madagascar og udspringer af virksomhedens årelange forskning på stedet, men dets nært forestående gennemførelse trues af et magtspil internt i virksomheden.
Ikke langt fra Wyman’s laboratorier i Madagascar kæmper danske Vicki Salling en heroisk kamp for bevarelse af regnskoven og dens enestående biodiversitet. Som daglig leder af en NGO er betingelserne ikke lette, når hun konstant skal sikre den vanskelige balancegang mellem hensynet til miljø, lokalsamfund og økonomiske interesser.
Fra den magtfulde medicinalindustri i Schweiz til de tropiske regnskove i Madagascar udspilles et drama mellem indflydelsesrige industrifolk, idealistiske miljøforkæmpere og samvittighedsløse safirgravere. Hvem er ven, og hvem er fjende i dette brutale opgør, som kræver sine ofre dybt inde i den barske og mørke regnskov, hvor den stærkes lov gælder, alt imens en voldsom tropisk storm fejer ind over området og truer med at
lægge det i ruiner?

...læs mere om Jan Larsons andre bøger

 

 

 

 Forlag: Siesta, Filmbyen 21, 4., 8000 Århus C. Tlf 8742 6000. post@siesta-forlaget.dk